Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ár:
1.640 Ft
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Termék címkék: Gardena

Gardena MD Szabályozható Végcsepegtető 8316-20

Ár:
1.640 Ft
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Gyártó cikkszám: 8316-20
Cikkszám: 57/9374
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Gardena

Leírás

A GARDENA Micro-Drip-System részét képező szabályozható nyomáskiegyenlítős végcsepegtető ideális a különálló növények vagy eltérő vízigényű növényekből álló hosszabb sorok pontszerű öntözésére. A szükséges vízmennyiség a csepegtető mennyiségskálája segítségével állítható be, 1-8 liter/óra tartományban. A csepegtető nyomáskiegyenlítése (1-4 bar) biztosítja az egyenletes vízelosztást - függetlenül a víznyomástól. Az öntisztuló membrán- és labirintustechnológiának köszönhetően garantált a hosszú távú, megbízható működés. Különálló növények öntözéséhez a végcsepegtetőt egy elosztócső (3/16") végébe kell belecsavarni. A 13 mm-es (1/2") vezetékcső a szerelőeszköz (cikkszám: 8322-20) segítségével kilyukasztható; ebbe a lyukba kell beilleszteni a végcsepegtetőt. A csomag öt végcsepegtetőt tartalmaz.
Az egyes növények vízigényétől függően óránként 1 és 8 liter közötti vízleadás lehetséges.
A csepegtető nyomáskiegyenlítése (1-4 bar) egyenletes vízellátást biztosít, függetlenül a víznyomástól.
Az öntisztító membrán- és labirintustechnológiának köszönhetően a sorcsepegtető különösen könnyen ápolható és hosszú élettartamú.
A Micro-Drip-System csepegtető öntözéssel pontosan adagolható az egyes növények számára a megfelelő vízmennyiség, elkerülve a vízpazarlást.