Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ár:
289.000 Ft (227.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Remeha Tzerra ACE 24DS fűtő kondenzációs gázkazán

Ár:
289.000 Ft (227.559 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó cikkszám: Tzerra ACE 24DS
Cikkszám: 11/34114
Elérhetőség: Kifutott termék
Gyártó: Remeha

A Tzerra Ace a 2012-ben bevezetett Tzerra kazáncsalád legújabb változata. Akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kihasználását.

Leírás

A készülék előnyei:

Az újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélő biztosítja a gyors és hatékony hőátadást. 10 év garancia a hőcserélőre*
Egyszerű telepítés és szervizelés: minden alkatrész elölről elérhető
Hő- és hangszigetelt ház, nagyon alacsony működési zajszint
Beépített szervizdiagnosztika
Magas meleg víz teljesítmény,pontos hőmérséklettartással
HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében

Az új TzerraAce fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart. Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a kazánnal.
Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát (külön rendelhető) és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén szabályozhatja fűtését. Bárhol is legyen, igényeinek megfelelően, könnyedén változtathatja meg otthona hőmérsékletét. Ráadásul az eTwist-telWi-Fi kapcsolat elvesztése esetén is élvezheti a teljes funkcionalitást.
Az automata feltöltő berendezés „félautomata” üzemmódba állításával Ön kontrollálhatja a fűtési rendszer feltöltését.
A berendezés lehetővé teszi, hogy a kazán először Önt értesítse (az eTwisten vagy az eTwist alkalmazáson keresztül) az utántöltés szükségességéről és várja az engedélyét a rendszer feltöltéséhez.
A fűtési rendszernél jelentkező egyik legjellemzőbb hiba a túl alacsony víznyomás. Ez a múlté a kiegészítő tartozékként rendelhető automata feltöltő berendezéssel.
A Remeha Tzerra ACE 24C kondenzációs kazán méretei lehetővé teszik otthona bármely pontján történő felszerelését: legyen szó akár konyhaszekrényről, fürdőszobáról vagy lépcső alatti zugról.