Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ár:
77.989 Ft
69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2020. 01. 23. -
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Termék címkék: Piszoár öblítő

B&K INFRÁS WC ÖBLÍTŐ EGYSÉG BK01709

Ár:
77.989 Ft
69.990 Ft (55.110 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama:
2020. 01. 23. -
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó cikkszám: BK01709
Cikkszám: 32/BK01709
Elérhetőség: 2 db raktáron
Gyártó: B&K
WC öblítő egység infravezérléssel, rozsdamentes acél dobozban, rejtett csavarozású előlappal, mágnesszeleppel, tápegységgel

Leírás

A berendezés a látóterébe került tárgyról visszaverődő infrafényt érzékeli. Az infraszenzor érzékeli a látóterébe került személyt, majd a távozása után indítja az elektronika a WC öblítést. A személynek az érzékelőhöz 80 cm-nél közelebb kell lennie. Az öblítéshez szükséges vízmennyiség biztosítása érdekében a csővezeték kiépítésekor a megfelelő csőkeresztmetszeteket biztosítani kell. Az üzembehelyezés előtt a rendszert át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges. Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat! A termék a hálózati transzformátort tartalmazza.

Infra érzékelő az érintésmentes WC öblítéshez

Elsősorban WC-k üzemeltetéséhez ajánljuk, élelmiszeriparban, illetve olyan helyekre, ahol a felhasználó akadályoztatva van, például vakok, és gyengénlátók körében Higiénikus, mivel az öblítés indításához érintés nem szükséges. A kialakításából adódóan hosszú élettartamú, tisztítása és karbantartása egyszerű. Az infraérzékelő és a hozzátartozó elektronikus kártya az előlap hátoldalán egy teljesen zárt, műanyag tokozásban nyert elhelyezést. A berendezés zavaró fényreflexióra nem reagál, mert a diódák elé speciális, csak infrafényt áteresztő műanyag védőablak került beépítésre. A mikrokontroller bázisú vezérlésből adódóan paraméterezhető, így beállítható az érzékenység (helyszínen is), az észlelési és az öblítési idő. A rejtett csavarozású előlappal rendelkező típus vandálbiztos és esztétikus, mivel nem tartalmaz közvetlenül hozzáférhető alkatrészt (kötőelemet).

Bemeneti vízcsatlakozás: 1"

Kimeneti vízcsatlakozás: 3/4" tömítõgumival

Tápfeszültség: 230 V AC

Dobozméret: 170x170x100 mm

Elõlap típusa: Rejtett csavarozású

Elõlap mérete: 183x183 mm

Öblítési idõ: Gyári adat: 10 mp (állítható)

Érzékenység: 10-80 cm, állítható

Észlelés: Gyári adat: 0,1 mp (állítható)