Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BVF Syme wi-fi termosztát

Gyártó cikkszám: BVF Syme
Cikkszám: BVFSyme
Elérhetőség: Kifutott termék
Gyártó: BVF

BVF SYME WIFI programozható termosztát

Leírás

BVF SYME reszponzív felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt.
Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek.

A BVF SYME WIFI app jelenleg iOS és Android operációs rendszerre érhető el. Egy termosztát kezelését akár több készülékről is végezheti, az egész család hozzáférhet az összes vagy csak a saját szobájához.

A BVF SYME reszponzív felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt. Minden Android és iOS alatt futó okos eszközről elérhető. Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek.A BVF SYME WiFi programozható szobatermosztát távoli elérést biztosít minden típusú okos eszközről.

A termosztát beépített 16A-es relével és külső (padló) szenzorral rendelkezik. Grafikus magyar nyelvű kezelőfelülete minden eddiginél felhasználóbarátabb. A magas fényerejű LCD kijelző használata után elsötétül,érintése újra aktívvá válik. A fűtésrendszer programozása többé nem kódok és jelek halmaza.

A precíz kialakításának köszönhetően tized fok pontossággal méri és szabályozza a levegő és a felület hőmérsékletét. A továbbfejlesztett szoftveres technológia és az NTC szenzor együttesen kiszűri a nem valós felmelegedést (pl:napsütés).

Termék címkék: Fűtéstechnika